Brobygning - årshjul

Se opslag fra TVS "Det gode samarbejde"

Skolestart

Forud for en skolestart på Firehøjeskolen afholdes der altid som udgangspunkt et møde med forældrene og eleven. På mødet aftales hvornår eleven skal begynde i skole og på hvilken årgang og klasse/hold barnet skal tilknyttes.

Indskrivningen foregår som udgangspunkt digitalt via www.Borger.dk eller på www.vejle.dk/skolestart - Alternativt kan denne blanket benyttes.

Derudover udfyldes og afleveres et samtykkeskema til skolen - skemaet finder du ved at klikke her.

Indskrivning til skoleåret 2019/20

Se indbydelse til informationsmøde - Skolestart 2019/20

Tryk : Information for skolestartere 2019 - Afd. Nørup.

Tryk: Information for skolestartere 2019 - Afd.Vandel

Informations-slides

DEMO-version af webindskrivning

Årshjul / Brobygning - samarbejdsaftale mellem Skovkanten, Bøllen, Spilloppen og Firehøjeskolen 2017

Sommerferiepasning 2018:

Sommerferiepasning

Sampasning tilmeldings blanket

Takstfolder Januar 2018

Skulle I have yderligere spørgsmål til skolestart og indskrivning er I naturligvis meget velkommen til at kontakte skolens administration eller skolens ledelse.